Võrtsjärve angerjas marinaadis on valmistatud otse kaluri köögis, tagades autentsuse ja kvaliteedi. Meie tooted peegeldavad traditsioonide ja kaasaegse köögi parimat kombinatsiooni.
Maitse: Rannarahva traditsioonidele toetudes oleme loonud marinaadi, mis säilitab võrtsjärve angerjas marinaadis suurepärase maitse. Meie retsept rõhutab angerja naturaalset maitset, pakkudes tõelist delikatessi. Meie marineeritud angerjas on vaba maitsetugevdajatest ja säilitusainetest, et tagada naturaalne maitse.
Päritolu: Värske angerja toome Võrtsjärve kaluritelt. Meie angerja tootete valikus on nii kasvatusest pärit angerjas kui ka võrtsjärvest pärit angerjas. Igale maitsele midagi.
Säilivus: Võrtsjärve angerjas marinaadis säilib 4 kuud. Selleks, et hoida angerja värskust ja kvaliteeti, tuleb seda säilitada temperatuuril +2 kuni +6.
Koostisosad: Angerjas 67%, vesi, hape(äädikhape), suhkur, sool, želatiin, vürtsid.
Meie võrtsjärve marineeritud angerja koostises on 67% angerjat ( rohkem lihtsalt ei mahu sinna purki), lisaks vesi, sool, suhkur, želatiin, äädikhape ja hoolikalt valitud vürtsid. Kõik koostisosad on valitud selleks, et rõhutada angerja naturaalset maitset.
Soodustus: Kui teie ostukorvis on 10 või enam meie toodet (ei pea olema samast sordist), muutub hind iga purgi pealt 1 € soodsamaks + lisame tasuta tarne dpd automaati.
Külastage meie blogi Vajuta siia, et saada rohkem teavet meie angerjatoodete kohta ja lugege lähemalt angerjast Vajuta siia.